Airolit Logo

We’re Hiring!

Are you our next Embedded Developer?

Tjänsten som Embeddedutvecklare till Airolit är tillsatt. Det går inte längre att ansöka.

Embeddedutvecklare till drönarföretag sökes!

Brinner du för teknikutveckling? Gillar du att arbeta tillsammans för att hitta den bästa lösningen? Hos Airolit blir du en del av ett härligt och engagerat team som brinner för drönare och teknikerna bakom den.

Som Embeddedutvecklare ges här möjligheten till att vara den som tar rollen till nästa nivå och ansvarar för att bygga upp strukturer och processer kring hur Airolit ska fortsätta att utveckla produkter i världsklass.

Om uppdraget:

Airolit befinner sig i en spännande tillväxtresa med många utmanande utvecklingsprojekt och söker nu en erfaren Embeddedutvecklare som kan vara med och bidra på denna resa. Du kommer ha ett nära samarbete med alltifrån VD till montörs- och utvecklingsavdelningen. Alla med ett gemensamt mål – att tillverka högkvalitativa produkter.

Om Airolit

Vi på Airolit är en ledande tillverkare av industriella drönare. Vi är verksamma inom flera olika branscher, t.ex. försvar, säkerhet, energi, telekom, jord- och skogsbruk samt marin. Genom dessa breda och olika samarbeten har vi byggt upp en hög kompetens internt. Utefter kundens efterfrågan och behov, kan vi skräddarsy unika högkvalitativa produkter i världsklass från vår R&D avdelningen i Göteborg.

Med en stor passion för tekniken och fokus på kvalité, är vi på Airolit fast beslutna att bli Europas ledande drönarbolag inom industriella tillämpningar.

Arbetsuppgifter

I rollen som Embeddedutvecklare förväntas du att ta helhetsansvar för utvecklingsarbete och vara den som driver avdelningen framåt. Du kommer primärt arbeta i C++, Android och QT5. Drönarna som tillverkas innehåller många olika tekniker och komponenter då det är flera olika system som ska samverka i en maskin. Integrationer av olika elektroniska komponenter och sensorer är viktigt då drönarna ständigt utvecklas med nya funktioner. Vidare kommer du ta fram konstruktionsunderlag samt jobba utifrån befintliga och förfina desamma.

Vi söker dig som

  • Har en Högskole- eller civilingenjörsexamen och minst 5 års erfarenhet av embeddedutveckling.
  • Har ett par års erfarenhet av utveckling och ledarskap.
  • Har en god kännedom om C, C++, SoC lösningar och embedded teknik. STM32 och allmän elektronik/hårdvara
  • Har erfarenhet av att arbeta med integrationer av Lidar/vio teknik
  • Har goda kunskaper i både Svenska och Engelska.

Har du erfarenhet och kunskap kring MAVlink, ROS (Robot Operating System), SiTL simulering och PWM styrningar är det meriterande.

I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker efter dig som tycker att teknik är det bästa och roligaste som finns, har viljan att arbeta tillsammans i projekt och har förmågan att kommunicera tydligt och entusiasmerande. Som person är du engagerad och flexibel och strävar efter att leverera ditt yttersta. Du uppskattar att ha närhet till verksamheten och även att vara med och bygga prototyper samt vara delaktig i provning för att på så vis få god kännedom om produkten.

Du gillar ordning och reda och är van vid att självständigt söka efter den information du behöver samt att hålla kontakt med leverantörer och tillverkare ang. tekniska frågor såväl inom som utanför Sveriges gränser. Vi arbetar internationellt, det är därför viktigt med goda kunskaper i både svenska och engelska.

Låter det här som något för dig? Välkommen med din ansökan idag!

Startdatum

Start omgående eller enligt överenskommelse.

Övrig information

Kontoret är beläget i Sisjön, Mölndal. Intervjuer kommer att hållas löpande så ansök redan i dag! Har du fler frågor rörande tjänsten så är du varmt välkommen att kontakta Filip Pihlqvist på filip.pihlqvist@airolit.com.

Ansökningsförfarande

Ansökningar för denna roll skickas till info@airolit.com eller använd formuläret nedan.

Airolit Logo