Airolit Logo

We’re Hiring!

Are you our new Technical Sales Specialist?

Teknisk säljare till drönarföretag sökes!

Har du ett teknikintresse och har en fallenhet för att skapa relationer? Hos Airolit blir du en del av ett härligt och engagerat team som brinner för drönare och teknikerna bakom den.

Som teknisk säljare ges här möjligheten till att vara den som ansvarar för att bygga upp strukturer och processer kring hur Airolit ska fortsätta utvecklas samt att vara ansiktet utåt för ett drönarföretag i frammarsch!

Om uppdraget:

Airolit befinner sig i en spännande tillväxtresa och söker nu en erfaren teknisk säljare som kan vara med och hitta nya affärsmöjligheter samt upprätthålla relationen med befintliga. Du kommer bli en viktig del i säljprocessen och du arbetar som spindeln i nätet i nära samarbete med kund, VD och dina kollegor på olika avdelningar.

Om Airolit

Vi på Airolit är en ledande tillverkare av industriella drönare. Från vår R&D avdelning i Göteborg, skräddarsyr vi unika lösningar och högkvalitativa produkter i världsklass utefter kundens efterfrågan och behov. Vi är verksamma inom flera olika branscher, t.ex. försvar, säkerhet, energi, telekom, jord- och skogsbruk samt marin.

Med en stor passion för teknik och fokus på kvalité, är vi på Airolit fast beslutna att bli Europas ledande drönarbolag inom industriella tillämpningar.

Arbetsuppgifter

I rollen som teknisk säljare kommer du att ha många kontaktytor. Du kommer att representera företaget och ge råd, offerera och sälja Airolits systemlösningar, bygga långsiktiga relationer och samtidigt ansvara för hela försäljningsprocessen – från första kundkontakt till leverans av färdig produkt. Arbetet bedrivs i projektform tillsammans med kund och kollegor. Tjänsten innebär eget kundansvar samt budget- och resultatansvar. Du rapporterar till VD.

För att trivas i och lyckas med yrkesrollen som teknisk säljare hos Airolit behöver du hitta rätt balans mellan teknikkunnande och säljförmåga samt ha ett antal års erfarenhet av teknisk försäljning inom B2B. Har du erfarenhet av upphandlingar och avtalsskrivning är detta meriterande, men ej krav.

Vi söker dig som

Vi söker dig som gillar att ha kontakt med människor och som brinner för att skapa affärer. Som person är du tillmötesgående, organiserad, prestigelös, engagerad och flexibel samt har förmågan att kommunicera tydligt och entusiasmerande. Att leverera god service till våra kunder ser du som en självklarhet.

Krav

  • har en eftergymnasial utbildning
  • har erfarenhet av teknisk försäljning till B2B
  • har B-körkort
  • har erfarenhet av CRM system
  • har mycket god teknisk förståelse
  • har goda kunskaper i både svenska och engelska.

Meriterande

  • har erfarenhet av upphandling och avtalsskrivning
  • har erfarenhet från drönarbranschen.

Vi arbetar internationellt, det är därför viktigt med goda kunskaper i både svenska och engelska.
I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Låter det här som något för dig? Välkommen med din ansökan idag!

 

Startdatum

Start omgående eller enligt överenskommelse. Vi vill ha in ansökan senast 2022-02-01.

Övrig information

Kontoret är beläget i Sisjön, Mölndal. Intervjuer kommer att hållas löpande så ansök redan i dag! Har du fler frågor rörande tjänsten så är du varmt välkommen att kontakta Filip Pihlqvist på filip.pihlqvist@airolit.com.

Ansökningsförfarande

Ansökningar för denna roll skickas till info@airolit.com eller använd formuläret nedan.

Airolit Logo